fbpx Skip to content

Teherautó futóműbeállítás és szerviz Baján

Hivatalos BOSCH teherautószerviz, Baján. Több évestapasztalat, garanciával.

Lézeres teherautó és kamion futóműbeállítás és szerviz

Cégünk évek óta foglalkozik teljes körű, professzionális teherautó szervizeléssel és futómű beállítással.

A teherautók futóműve kulcsfontosságú a járművezetők kényelme és biztonsága, a jármű hosszútávú, megbízható működése, végső soron vállalkozása eredményessége szempontjából. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal biztosítjuk a kiváló minőségű szervizelést, karbantartást és javítást.

Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, naprakész információkkal rendelkeznek programozás, valamint alkatrészek terén. Munkánk során modern szerszámokat, gépeket, valamint modern szoftveres megoldásokat alkalmazunk.

Miért érdemes lézeres futóműbeállítást választani?

 • Pontos: A lézeres futóműbeállítás nagyobb pontosságot tesz lehetővé az általános módszerekhez képest. A lézeres technológia lehetővé teszi munkatársaink számára, hogy a lehető legpontosabban állíthassák be a teherautó futóművét a gyári előírások szerint, ami hosszabb élettartamot biztosít a gumiknak és javítja a vezetési élményt.

 • Időtakarékos: A lézeres futóműbeállítás sokkal rövidebb időt vesz igénybe, mint az általános módszerek. Az eszközök automatizáltak, így a szakemberek gyorsabban tudnak dolgozni, ezáltal csökkentve a szervizelés idejét és javítva az ügyfelek elégedettségét.

 • Egyenletes kopás: A lézeres futóműbeállítás lehetővé teszi az egyenletes kopást az abroncsokban. A megfelelően beállított futóművek növelik a gumiabroncsok élettartamát és csökkentik a cserére fordítandó költségeket.

 • Költségmegtakarítás: Bár a lézeres futóműbeállítás magasabb árat kér, hosszú távon megtérülő befektetés, mivel növeli a teherautó élettartamát és csökkenti a költséges javítások számát.

 • Könnyű beállítás: A lézeres futóműbeállítás könnyebb és egyszerűbb, mint az általános módszerek. Munkatársainknak nem kell sok időt tölteniük a művelet során, így gyorsabban és hatékonyabban tudnak dolgozni.

Ha az általunk kínált lézeres futóműbeállítást választja, garantáltan a legjobb minőségű szolgáltatást kapja. Ha további kérdése van a lézeres futóműbeállítással kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk készséggel áll a rendelkezésére!

Miért érdemes minket választani?

 • Márkafüggetlen BOSCH szerviz: Nem számít, hogy teherautóján milyen embléma található, ki a gyártója, márkafüggetlen kamionszerviként készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

 • Tapasztalt szakemberek: Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek teherautók, kamionok futóművével kapcsolatos karbantartások, javítások terén. Az évek során számos teherautó futóművét szervizeltük, javítottuk, így biztos lehet abban, hogy szolgáltatásunkkal a legjobb kezekben lesz az Ön járműve.

 • Megbízhatóság, minőség: Cégünk csak a legmagasabb minőségű alkatrészeket és eszközöket használja. Emellett, munkánk során minden esetben betartjuk a legmagasabb szakmai elvárásokat, és minden lépést dokumentálunk, így biztosítva a javítások és karbantartások átláthatóságát és nyomon követhetőségét.

 • Rugalmasság: Igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez és időbeosztásához. Akár sürgősen kell elvégezni a futóműbeállítást,  vagy karbantartást, akár időpontot kíván foglalni, mi mindig igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek.

 • Versenyképes árak: Versenyképes árakat kínálunk a futóműbeállítással kapcsolatos szolgáltatások terén.

 • Folyamatos alkatrészellátás: Cégünk a legnagyobb alkatrészellátókkal tart fenn régóta működő kapcsolatot. Így tudjuk garantálni a megfelelő alkatrészek rövid időn belül történő beszerzését minden márkájú kamionhoz, teherautóhoz, kedvező árakon.

Rólunk mondták

Kiváló
15 értékelés alapján
Gábor Szőcs
Gábor Szőcs
2022-03-15
Mindig gyorsan és precízen dolgoznak. Jók az áraik is.
Csaba Breitenstein
Csaba Breitenstein
2021-12-19
Segítőkész,hozzàértő csapat.
Làszlo Simon
Làszlo Simon
2021-10-02
Ok a csapat a szervizben !👍🚐

Kérdése van? 

Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Kapcsolat

Bármi kérdése lenne vállalkozásunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken keresztül felveheti velünk a kapcsolatot.

Info

+36 20 523 5266
+36 79 522 740
agtrcar@gmail.com

Cím

6500 Baja, Bokodi út 76
Név *
Email *
Tárgy
Üzenet szövege

Call Now Button