fbpx Skip to content

AdBlue rendszerek szervizelése, karbantartása, javítása

Hivatalos BOSCH teherautószerviz, Baján. Több évestapasztalat, garanciával.

Teherautók, kamionok AdBlue rendszereinek szervizelése, javítása diagnosztizálása

A mai modern dízel járművek, munkagépek, legyen szó teherautóról, kamionról mind-mind rendelkeznek AdBlue rendszerrel, ami a járművek hatékony, környezetbarát módon és gazdaságosan történő működéséért felel. Az AdBlue rendszer ugyanis a motor károsanyag-kibocsátást szabályozza, valamint a teherautó üzemanyag-fogyasztását is csökkenti.

Mint minden gépet, teherautót, azok rendszereit, az AdBlue rendszereket is időről időre szükséges szervizelni, karbantartani, rosszabb esetekben, pedig javítani. Az AdBlue rendszer is pontosan ilyen komponense a mai modern gépeknek, mely karbantartása és javítása nem mindig egyszerű feladat, és gyakran csak a szakértők tudják elvégezni.
Ebben tudunk mi az Ön segítségére lenni! Cégünk szakértői szolgáltatásokat kínál AdBlue rendszerekkel kapcsolatos feladatokban.

Az általunk végzett szolgáltatások, a teljesség igénye nélkül

 • AdBlue rendszerek szervizelése, karbantartása
 • Adblue rendszerek javítása
 • Számítógépes diagnisztika
 • Folyadékfeltöltés
 • AdBlue rendszerek alkatrészeinek forgalmazása

Felkeltettük az érdeklődését? Biztosak vagyunk abban, hogy tudunk megoldást kínálni felmerült problémájára. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk készséggel áll a rendelkezésére!

Miért érdemes minket választani?

 • Márkafüggetlen BOSCH szerviz: Nem számít, hogy teherautóján milyen embléma található, ki a gyártója, márkafüggetlen kamionszerviként készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

 • Tapasztalt szakemberek: Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek az AdBlue rendszerekkel kapcsolatos karbantartások, javítások terén. Az évek során számos teherautó AdBlue rendszerét szervizeltük, javítottuk és diagnosztizáltuk, így biztos lehet abban, hogy szolgáltatásunkkal a legjobb kezekben lesz az Ön járműve.

 • Megbízhatóság, minőség: Cégünk csak a legmagasabb minőségű alkatrészeket és eszközöket használja az AdBlue rendszerekkel kapcsolatos műveletekhez. Emellett, munkánk során minden esetben betartjuk a legmagasabb szakmai elvárásokat, és minden lépést dokumentálunk, így biztosítva a javítások és karbantartások átláthatóságát és nyomonkövethetőségét.

 • Rugalmasság: Igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez és időbeosztásához. Akár sürgősen kell elvégezni az AdBlue rendszere javítását vagy karbantartását, akár időpontot kíván foglalni, mi mindig igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek.

 • Versenyképes árak: Versenyképes árakat kínálunk az AdBlue rendszerrel kapcsolatos szolgáltatások terén.

 • Folyamatos alkatrészellátás: Cégünk a legnagyobb alkatrészellátókkal tart fenn régóta működő kapcsolatot. Így tudjuk garantálni a megfelelő alkatrészek rövid időn belül történő beszerzését minden márkájú kamionhoz, teherautóhoz, kedvező árakon.

Rólunk mondták

Kiváló
15 értékelés alapján
Gábor Szőcs
Gábor Szőcs
2022-03-15
Mindig gyorsan és precízen dolgoznak. Jók az áraik is.
Csaba Breitenstein
Csaba Breitenstein
2021-12-19
Segítőkész,hozzàértő csapat.
Làszlo Simon
Làszlo Simon
2021-10-02
Ok a csapat a szervizben !👍🚐

Kérdése van? 

Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Kapcsolat

Bármi kérdése lenne vállalkozásunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken keresztül felveheti velünk a kapcsolatot.

Info

+36 20 523 5266
+36 79 522 740
agtrcar@gmail.com

Cím

6500 Baja, Bokodi út 76
Név *
Email *
Tárgy
Üzenet szövege
Call Now Button